AKTUELNO

Nastaće svađa?

Sledeće pitanje na večerašnjoj "Igri istine" bilo je upućeno , a postavio ga je Stefan Kandić Kendi.

Do kojeg smo zaključka došli, Mirko i ja, kada smo sinoć pričali o tvom odnosu sa Mlađom. Šta je na kraju ispalo, ko je kriv, da li može sve to da se ispravi i bude bolje od toga? Ispričaj sve - rekao je Kendi.

Foto: TV Pink Printscreen

Krivi smo oboje, po mom mišljenju više on. Ja se slažem da u početku nije išlo ništa specijalno, tu sam najviše ja kriva. Najbolje zna Gagi kako se Luna osećala. Ja sam komentarisala Lunu kako je luda, sada nemam pravo. Doživaljavam iste stvari kao ona, samo je ona gore. Sve lično shvatam ovde. Volela bih na neki način sa Mlađom da se pomirim, ali ne znam kako bi to išlo. Ne bih volela da se svađamo. Da se igram, nikada ne bih plakala. Zabolelo me je to, sinoć kada se ono desilo, da je Mlađa bio u takvoj situaciji, ne bi me ništa sprečilo da dođem do njega. On nije ni reč rekao - pričala je Nina.
Ko se pentrao po tebe? - uzvratio je Mlađa.
Da, bio si tu, samo ti je bilo u cilju to. Ja neke stvari ovde dobro vidim. Shvatila sam kako se ovo igra ovde. Nadam se da neću sebi dozvoliti šta sam dozvolila do sad. Nisam rekla da si najgori, ali trebalo je sinoć da dođeš. Nisi se ni okrenuo čitav dan da me pitaš da li sam dobro - nastavila je Babićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da te vadim iz kanala, četiri meseca si mi ono radila - rekao joj je Jovanović.
Grešila sam dosta, imam samo želju da se sklonim sa strane. Volela bih da se pomirim sa Mlađom, ali smatram da to ne bi išlo. Nisam rekla da ga volim, nego da mi se sviđa - nastavila je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Tri meseca zavlačiš ovog dečka, smršao je 15 kila zbog tebe - zamerila je Milcia Kemez Nini.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'