AKTUELNO

Nije mogao da izdrži!

Tokom dana došlo je do žestokog obračuna Dragane Mitar i njenog ljubavnika Edisa Fetića zbog Marka Đedovića. Naime, Edis je zamerio Dragani što se i dalje druži sa Markom, te je ona odlučila da stavi tačku na dugogodišnje prijateljstvo sa njim.

Shvativši da je pogrešila, Dragana je odlučila da se suoči sa Edisom i Markom, kako bi sve isterala na čistac.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe da priča, to nije njegovo, on može da iskomentariše situaciju. Marko, dođi ovamo na čas, da rešimo! Šta smo mi pričali, pošto ona meni kaže da ga ne spominjem kada razgovaram sa tobom. Ja sam rekla da ako se ja svađam sa tobom, vas dvojica ste ušli u sukob, nemoj ti svađe prebacivati na mene! Hoćeš li ti Marko da mu objasniš? - rekla je Dragana.
Ja tebi ne mogu da zabranim! Kad smo ona i ja imali razgovor, ona meni nije rekla da moju i tvoju svađu prebacujem na nju - rekao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću polako da ti objasnim, pričali smo. Ja sam rekao da je Dragana meni draga, da smo napolju prošli sve i svašta, ti si upućen u to. Sinoć si čuo da mi je Dragana draža od Đine, za koju si čuo. Ja sam njoj rekao da ja imam pravo da posumnjam u tvoje namere. Ja sam ti ovde to rekao, jer te nisam poznavao, znao sam da ste zajedno, i što bih ja tada mislio. Ja sam ti objasnio sve. Ti nisi razumeo, sinoć kad sam pričao sa Draganom. Kao što je i njena majka rekla, ili da se rasčisti ili ćao, da završiš sa brakom, ne tim rečima, nego da se rasčisti i da sve bude u redu. Ja isto tako razmišljam, s tim što ti nju kanališ, ono o čemu smo pričali. Mnogo puta kada ustaneš i pričaš, ja kada napadnem tebe, ti kažeš da je to sa njom problem, ti prebacuješ na nju - rekao je Đedović.

Edis nije mogao da izdrži to što je čuo, pa ih je demonstrativno napustio, međutim, Dragana je pošla za njim, kao i njen prijatelj, te su nastavili u krug da ponavljaju priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i dalje mislim da ona ima emocije prema Vladimiru i sad bi je podržao u tome. Podržao bih je u tome jer dečko nema ženu, ti si pričao da ćeš ući sa papirom za razvod - odbrusio je Đedović Edisu u facu.
E to ti je prijatelj - pravdao se Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'