AKTUELNO

Potpuno pogubio konce.

Svetska javnost već nedeljama bruji o britanskom princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl koji su odlučili da se povuku sa službenih kraljevskih dužnosti i da se odreknu novca koji su dobijali.

Foto: Tanjug

Mnogi nagađaju da je razlog ovakve odluke Megan, koja nije mogla da se nosi sa medijskim pritiskom, a svetski tabloidi tvrde da je Hari zbog toga doživeo potpuni nervni slom.

Princ, jednostavno, više nije mogao da gleda koliko se loše njegova supruga nosi s ulogom aristokratkinje. Strahovao je da će ga Megan ostaviti i uzeti njihovog sina Arčija sa sobom. Sve te okolnosti uzele su svoj danak i u jednom trenutku je "pukao", zbog čega je sedmicama išao na terapije kod psihijatra koji ga je posećivao u sklopu vile u kojoj je boravio u Kanadi tokom proteklih božićnih praznika - kaže izvor i dodaje da je Megan njegov trenutak slabosti okrenula u svoju korist i savetovala mu da će biti mnogo srećniji ako se, jednostavno, odreknu kraljevskih dužnosti i odsele se iz Velike Britanije.

Foto: Tanjug AP/Steve Parsons

Hari i Megan su navodno već izabrali kuću u Kanadi koja će im postati budući dom, a za nju će morati da izdvoje oko 28 miliona dolara.

Autor: R.L.

#Princ Hari od Velsa | Prince Henry of Wales

'