AKTUELNO

Koraćeva smatra da David nema šta da joj zameri.

Na narednom snimku koji je pušten zadrugarima tokom emisije "Gledanje snimaka" ukućani su mogli čuti razgovor Jovane Tomić Matore i Ane Korać, kada Koraćeva priznaje da je ponašanje njenog dečka Davida Dragojevića smeta i da ima osećaj kao da joj nešto zamera iako on to ne priznaje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je nešto u grču. Ona vidi neke stvari drugačije. Ja njoj ništa ne prebacujem. Meni se ne svađa sa njom, ja sam ovde ušao zbog nje. Ja neću da budem njena kočnica, hoću da bude srećna - rekao je David.
On pravi te face kao da mi nešto prebacuje. On nema šta da mi prebaci - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona misli da sam ja smoren, ja mislim da je ona. Jedino što sam joj prebacio je bilo ono kada sam ušao. Ja se sprdam sa Janjušem. Ja sam rekao samo za ono kada ju je on dirao po šubari - objasnio je David.
Ja sam rekla da ti osećaš nesigurnost i da on oseća nesigurnost. Previše gleda na nju, treba neke druge stvari da radi, a ne da bude opterećen njome. David će nekad da prećuti neke stvari - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ulaskom Davida, Ana je trebalo da bude srećnija. Ana tebi treba da kaže neke stvari, nije u tebi Davide problem. U prethodnoj sezoni ste prošli pakao. Davide, nisi raspoložen ni ti - rekala je Zorica Marković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Jovana Tomić Matora

'