AKTUELNO

I dalje je buran njihov odnos.

Milica Kemez i Bora Santana ponovo su se posvađali tokom ove noći, a tom prilikom bilo je veoma napeto nakon što je ovaj zadrugar ponovo izneo niz uvreda na račun Kemezove. Kasnije je Milica ubeđivala Boru da izađu iz Bele kuće i odu do apartmana, kako bi razgovarali. Nakon nekoliko minuta ubeđivanja, Bora i Milica su razgovarali.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da ti pop*šim! Ja sam k*rvetina? Jesam k*rvetina, ili nisam? - govorila je Milica Bori nakon što joj je tokom večerašnjih uvreda poručio da je "k*rvetina".

Foto: TV Pink Printscreen

Ma džaba! Ne bih ti ga dao! Nisi k*rvetina i gora si od toga ispala. Nema potrebe da izmišljaš stvari. Jesi zaboravila šta si prvo radila ti? E, lažovu jedan! Sve si rekla šta imaš da kažeš... Sve najgore si iz mene izvukla. Ja sam se razočarao u sebe da sam to rekao nekoj ženskoj osobi kao što si ti. Budi srećna što sam ti to rekao, budi srećna ovde bez mene. Nisam ti potreban u životu. Idi nađi dečka, imaš Kendija, imaš Đukića... Meni niko ne treba! - govorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Boro, ti to sebe ubeđuješ! Kako Boro to za majku nije uvreda? Ja majku u životu nisam videla. Kada me tako izbaciš, rekla sam ti, to mene vraća... - pričala je Milica.
Sa mnom ne treba da imaš posla. Najgori sam. Vidim da ti mene ne voliš, ne volim ni ja tebe. Stalo ti je do nekih drugih stvari, video sam. Svašta si mi prebacila - nastavio je Bora.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'