AKTUELNO

Atmosfera dosegla stepen usijanja!

"Sinoć kada su napadali Taru zbog tebe, ti si ćutao, a dobro znaš da se vaša komunikacija svodi na razmenu upaljača?"- glasilo je pitanje koje su u gledaoci pitali u emisiji "Pitanja gledalaca" Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja uglavnom ustanem i kažem kako stoje stvari kada budem pitan, mnogi zadrugari nisu ni čuli o čemu je reč - rekao je Marko.
Meni je mnogo interesantno što se Marko svađa sa Miljanom, on je ultra interesantan, rekla sam to i Mateji. Zasmetalo mi je što se nameće da ja trčim za Markom kao ker - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Može li neko da mi kaže kada to Tara i Marko piju kafu, jesmo li u istom rijalitiju? Ovo sve izgleda na to da Tara pravi Mateju ljubomornim - rekao je Đedović.
Nastala je situacija između Zorice i mene jer je ona izgovorila da nije rekla da Tara trči kao ker. Ja se ne povlačim, dobro znam šta je Zorica izgovorila, neka produkcija pokaže snimak - rekao je Mateja, pa dodao:
Pravi me ljubomornim, mene to ne zanima. Između mene i Zorice je došlo do konflikta, sada govoriš "sve i da sam rekla", ne možeš ti meni da govoriš "sve i da sam rekla". Sada odgovorno tvrdim da je Zorica rekla da Tara trči za Markom kao ker, pa neka me tuži - tvrdio je Matijević.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'