AKTUELNO

Ovaj Dan zaljubljenih joj je baš teško pao.

Bora Santana u "Igri istine" pitao je Jovanu Tomić Matoru zbog čega je tačno tužna, s obzirom na to da se večeras ranije u toku emisije "Nominacije" rasplakala i napustila Belu kuću kako bi u dvorištu tugovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Milan Petković je tokom emisije otpevao pred svima pesmu koju je Matora posvetila svojoj devojci Sanji Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitaju me mnogi da li je to zbog Marka, nije! Mnogi mi je lep ovaj zadatak i sve me podseća na Sanju. Ovo je prvi Dan zaljubljenih da nismo zajedno. Nadala sam se, volela sam... Milan Petković me je oraspoložio, ostala je ta gitara, sastavio je neku lepu melodiju i pesmicu. Teško mi je. Ovaj period mi je težak, ide mi 30. rođendan, ali mi se ne slavi prvi put u životu to da kažem, jer nisu tu ljudi koje najviše volim. Idu i dve godine veze sa Sanjom... Od onog sr*nja za Novu godinu se osećam kao đubre. Mislim da rijaliti ljubavi postoje. Sve može da se prevaziđe kada je ljubav prava. Volim je najviše na svetu. Želim da ti se izvinim za svaku suzu koju su prolila, volim te najviše na svetu i jedva čekam da te zagrlim - govorila je Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'