AKTUELNO

Prijatelji ne mogu da budu!

Dok je bila u spavaćoj sobi, Ermini Pašović je prišao prvo Gagi Đogani, a zatim i Marko Miljković. Iako je susret sa Gagijem protekao mirno, s Markom je bilo burnije s obzirom na to da su Ermina i Miljković ušli u raspravu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam želela za stolom da dajem povoda, pošto je takva i takva situacija. Čemu potreba da kažeš da ja muljam? Možeš sa mnom u četiri oko da popričaš, a ne da njima daješ povoda. Ako si mi prijatelj, očekujem od tebe da budeš iskren - rekla je Ermina.
Pa vidiš da si u svakoj priči. Mi smo povučeni, ne skačemo. Teško ćemo biti prijatelji. Mi možemo da budemo drugari, a prijatelj mi je velika stvar. To mi je ogromna razlika. Postoji poštovanje, ali manje nego nakon što sam ušao - pričao je Marko.
To je sasvim normalno. Koliko puta ja ne želim da iznosim detalje o Gagiju... Previše sam tvrdoglava - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne volim tu patetiku. Ako se družimo, niko nije dužan bilo šta da mi da. Samo pripazi kada sam ja u pitanju. Normalci smo, idemo pun gas, ko će kome da da... Kad se sve stavi na vagu, svi smo isti. Njemu je falilo to da mu kažeš: "Hvala", da ga zagrliš... Nisi mu dala povoda, a spavaš s njim u istom krevetu. Moraš sama da se dovedeš u red - rekao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'