AKTUELNO

Ovo joj je teško palo.

Učesnici rijaliti programa "Zadruga" ove noći gledaju video-priloge, a akteri prvog snimka bili su Jelena Pešić, Luna Đogani i Marko Miljković. Zadrugari su imali priliku da pogledaju kako Luna pita Marka da je oženi, a onda su usledili i kadrovi Markove bliskosti sa Jelenom.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, s*re mi se od trojke - rekla je Luna tokom snimka.

Takođe ukućani su imali priliku da pogledaju i kako je izgledao Lunin, Markov i Jelenin odnos nakon što je Đoganijeva pre nekoliko dana ušla u rijaliti program "Zadruga". Nakon snimka usledili su komentari.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo ne znam šta sam slagala. Sve što sam zamerala, zamerala sam Marku. Jeleni ništa nisam zamerila. Odvratno mi je ovo. Moglo je sve da bude drugačije. Drago mi je da su puštene neke stvari. Ja ne mislim da ja trčim za muškarcima. Ja ne trčim za muškarcem koji me voli, koji je hteo da me ženi i pravi dete. Napolju je izgledalo kao da će da budu zajedno. Ja sam ovo sve gledala svaki dan. Ja ne znam šta bi se desilo da nisam ušla. Ja sam rekla njemu to veče da mi je žao što nisam kasnije ušla. Mene je zabolelo što je on pomislio da može da bude sa drugom devojkom, a zna koliko smo se borili za našu vezu i emocije. Smatram da je moglo mnogo drugačije da bude. Ova Zadruga je trebala da bude test naše ljubavi. On je meni rekao da ćemo mi zvanično da se raziđemo kada on izađe iz Zadruge, kada budemo znali na čemu smo - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'