AKTUELNO

Pobednica "Zadruge 1" oduševila je svoje fanove.

Kristina Kija Kockar postala je simbol jake i samostalne žene nakon što ju je tadašnji suprug Sloba Radanović prevario pred milionskim auditorijumom Televizije Pink.

Ona je tada postala uzor i podstrek mnogim damama da ne treba da trpe prevare, nepoštovanje niti bilo šta što im u vezi ili braku ne odgovara. Vrlo brzo nakon bračnog kraha Kija je odnela pobedu u najgledanijem rijalitiju "Zadruga", otpočela pevačku karijeru koja, reklo bi se, ide poprilično dobrom putanjom. I baš zbog svega toga ovaj Dan žena ima poseban značaj u životu Kockareve.

Sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram Kija je podelila fotografiju na kojoj se vidi pregršt ruža koje je dobila sinoć, najverovatnije u klubu.

Vi uopšte ne ličite na moju ružu, vi još ništa ne značite,” reče im on. ,,Niko vas nije pripitomio, i vi niste nikoga pripitomile. Vi ste kao što je bila moja lisica. Bila je to obična lisica slična stotinama hiljada drugih. Ali ja sam od nje napravio svog prijatelja, i ona je sada jedinstvena na svetu.” Srećan 8.mart spontano - napisala je Kija odlomak iz knjige "Mali princ".

Ova fotografija naišla je na oduševljenje velikog broja Kijinih fanova, a ona je zatim uputila javnu čestitku i svojoj mami, Nadici Kamel.

View this post on Instagram

Niko kao ti @nadicakamel Volim te. Srećan 8.mart

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Kristina je objavila isečak iz filma "P.S Volim te" i napisala "Niko kao ti. Volim te. Srećan 8. mart.".

Autor: J.V.

#Kristina Kockar

#Međunarodni dan žena

#pevačica

#čestitka

'