AKTUELNO

Suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović koje se dogodilo 2.aprila 2016. godine nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu saslušavanjem svedoka. U svojstvu svedoka danas se u sudu pojavila i sestra ubijene Jelene, Teodora Krsmanović.

Teodora je izjavila da je na dan nestanka i ubistva njene sestre bila u Kraljevu. Kako je rekla, stalno je posećivala Marjanoviće jer je Uroš, Zoranov sin njeno godište (98), kao i da je sa Jelenom dolazila i pre venčanja.

Foto: Pink.rs/N. Todorović

"Jelena je mnogo volela Zorana čak i kada ju je nervirao i zvao TETKA. Kada je majka Zorica bila bolesna ona je pričala da je pod pritiskom i da ne može više da izdrži, a kada sam joj govorila da stane, u svoju odbranu ona je rekla “Ma neka, videćeš kada se budeš udala”", rekla je Krsmanović.

On je dodala da je Jelena smrt očuha Srećka podnela veoma teško. Teodora kaže da veruje da mu se poveravala, ali nije joj pročala o tome.

Teodora je rekla da je sa Jeleninom majkom i nakon nesreće pričala, ali da joj Zorica nije spominjala ništa o okolnostima ubistva, i dodala da je Zoran je dolazio sa decom da je posećuje.

Kako kaže uplašena je jer je pred sudom prvi put: “Uplašena sam jer nikada nisam bila u ovakvoj situaciji”, rekla je ona.

Na pitanje da li je neko vršio pritisak na nju, Teodora je rekla da nije niko.

Foto: Pink.rs/N. Todorović

Kaže da je čula priču o tome kako je Jelena govorila drugaricama da planira da napusti Zorana, i dodala da joj je Jelena pričala da posle porođaja trči jer želi da dovede liniju do savršenstva zbog prirode posla kojim se bavi.

Navela je da joj je Jelena rekla da je imala povredu ruke koju je zadobila kada joj je gepek pao na ruku pri menjanju gume na kolima. Tom prilikom, objašnjava, vraćala se iz bolnice, a išla je da poseti majku sa Zoranovom majkom.

Teodora kaže da joj je slala fotografiju povređene ruke, koja je bila cela u modricama, ali i dodala da nema više tu sliku.

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović

'