AKTUELNO

Jš samo malo nas deli od iskakanja iz pantalona u uskakanje omiljene, lepršave haljine. Ako ste u nedoumici kakvu haljinu treba da iznesete ovog proleća, tu smo da vam otkrijemo aktuelnosti najpoznatijih modnih dizajnera.

Među vodećim haljinama za novu sezonu, istakli su sledeće:

1. Puf rukavi

Modni detalj koji se iz prethodne jeseni i ove zime prenosi i na tople dane. Gotovo svaka trendseterka je "pala" na njihov šarm, a ovoga puta puf rukavi krasiće i haljine. Videćete da će one biti neizostavan komad u mnogobrojnim buticima, a ukoliko se opredelite za jednu takvu, cvetnu, romantičnu i lepršavu - nećete pogrešiti.

Foto: Pixabay.com

2. Minimalizam

O njemu se dosta polemiše u poslednje vreme. I da, on je u trendu, što podrazumeva da jednostavnom haljinom, kako u obliku tako i u boji, završili ste veći "deo posla". Znamo koliko je mala crna haljina bitna za garderober svake devojke, pa tako ni ovo proleće neće izbeći. Dakle, ključ je  jednobojnoj haljini.

3. Heklane haljine

Trend koji je bio popularan 70-ih godina. Ipak, njegova uloga biće velika i ovog proleća, a naročito u večernjim izdanjima, što je vrlo neobično i posebno. Ovakve haljine biće aktuelne i na plažama leti, koje su pletene sa širokim razmacima, dok će se sitnije pletene nositi u večernjim varijantama.

#Proleće

#haljine

#moda

'