AKTUELNO

Haos u Beloj kući zbog kupovine se nastavlja!

Mateja Matijević ustao je za crnim stolom kako bi prokomentarisao podelu budžeta, kupovinu, ali i razvaljivanje sanduka, iz kog je ispala velika količina hrane, koju je Iva Grgurić krila.

Zadrugari su primetili takođe da je Filip Đukić pokušao sve da prevari, govoreći da nije znao da ima toliko hrane, pa su postavili kivni, jer je Ivina samoživost, koja je već bila tema za crnim stolom prethodnih dana prešla i na njega.

Foto: TV Pink Printscreen

U toku podele budžeta, Bora je otišao da razvali sanduk, ja sam ostao u šoku šta je sve ispalo iz sanduka, tu su bile pavlake za kuvanje, hlebovi, makarone... Posle sam u raspravi to rekao FIlipu, on mi je rekao da to nije znao.. Ja se družim sa njim, ne poznajem ga kao lažova, nerealno mi je da nije znao za to. Što se tiče prodavnice, ja sam potrčao i danas, jer nisam hteo da ostanem bez nekih namirnica. Dolazim tamo do reda, sa Banetom sam se posvađao, ne bih se svađao, ja sam tu poludeo, Dragana koja ja bila ispred mene - ispričao je Mateja.
Ako je Iva znala, a FIlip nije, zašto ga je puštala da gladuje? Pa nismo mi teletabisi! - dobacio je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nekoliko dana Filip i ja smo imali raspravu, on je izvadio krem i zamolila sam ga da mi namaže parče hleba, a on mi je rekao da ne želi, jer sam ocrnila Ivu u Igri istine, jer ga nisam ispoštovala... - ispričala je Tara Simov.
J*bote rijaliti i to što voditelj priča! Mene nije ispoštovala prvo, a onda Ivu! A vi žderete najviše u svom krevetu - urlao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'