AKTUELNO

Naslednik naše legende možda odluči da promeni fudbalski put.

Filip Stanković, sin Dejana Stankovića koji od januara trenira Crvenu zvezdu, mogao bi uskoro da napusti Inter i da se preseli u London. Naime, za njegove usluge je zainteresovan Vest Hem koji bi mu verovatno i ranije pružio priliku da stane između stativa jer zamenu za vremešnog Handanovića Italijani vise u Musu iz Udinezea.

Da li je zov Premijer lige takav da se ne odbija saznaćemo uskoro. Filip je rođeni Rimljanin jer je na svet došao u trenutku kada je Deki branio boje Lacija. Bio je kapiten generacije Intera do 17 godina koja je osvojila titulu. Kasnije prelazi u seniorski tim gde je već jednom bio registrovan kao treći golman Lige šampiona. Kako sam navodi idol mu je Žulio Cezar, prvi golman tima u periodu dok je njegov otac nosio dres Intera.

Foto: Instagram.com/stankovicfilip

Legendarni vezista Intera gledao je Derbi dela Madonina u društvu svog nekadašnjeg saigrača Marka Materacija i tako ujedno prisustvovao i velikoj večeri svog sina Filipa, koji je bio na klupi „neroazura”.

Sve zasluge je Filip izborio sopstvenim zalaganjem na terenu, a nedavno je prekomandovan u prvi tim na izričitu želju Antonia Kontea.

- Nokat nisam pomerio za sina, a sa 17 godina sesti na klupu Intera velika je stvar. Oduševio me, svaka mu čast! - rekao je o nasledniku i čuvaru mreže nerazura Zvezdin trener.

Filip je nedavno postao punoletan, a njegov otac mu je emotivnom porukom na instagramu poželeo dobrodošlicu u svet odraslih.

Autor: pink.rs

#Dejan Stanković

#Premijer liga

#fudbal

'