AKTUELNO

Pevačica Mira Škorić pre dve godine bila je u emotivnoj vezi s čovekom iz Nemačke za kog se čak i verila, a sve je puklo kada ga je nahvatala u krevetu ni manje ni više nego s muškarcem!

Svojevremeno se za domaće medije prisetila kako je izgledala ta scena kada je otputovala u Berlin kako bi iznenadila svog dragog, a imala je šta i da vidi.

-Jao, bože, mislila sam da se ovakve stvari dešavaju samo u filmovima. Ovakvu sramotu nikad nisam doživela. Toliko sam ponižena kao žena da ne znam kako da se nosim s tim. Nijednog trenutka nisam pomislila da bi me prevario s nekom ženom, a kamoli s muškarcem! Tu sliku ne mogu da obrišem iz svoje glave. Ovaj svet je otišao dođavola - izjavila je Mira i dodala da je prava sreća što nije bila naoružana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zbog posla sam bila sprečena da neko vreme idem u Berlin, iako me je svakodnevno molio da dođem kod njega. Kada sam jedva uspela da odložim neke obaveze, rešila sam da ga iznenadim. Pošto imam ključ od stana, nisam mu se najavila, a kada sam ušla.... Evo i sada se ježim od toga! Uhvatila sam ga s muškarcem! Toliko sam povređena i da sam u tom trenutku imala pištolj kod sebe, ubila bih ih obojicu! Bacila sam mu prsten, okrenula se i otišla. Mnogo me povredio, izgubila sam veru u ljubav - zaključila je pevačica.

Autor: D.T.

#Mira Škorić

'