AKTUELNO

Sledeća stanica "Pinkovog konvoja solidarnosti" bila je Zabela.

Nakon što je obišao celu Srbiju, “Pinkov konvoj solidarnosti” vratio se na kratko u Beograd, gde je Željko Mitrović zaštitne vizire uručio zaposlenima u supermarketima, Hitnoj pomoći i u Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj. Međutim, tu putu nije bio kraj.

Tokom današnjeg dana, “Pinkov konvoj solidarnosti” nastavio je put – ovog puta do Požarevca. 

Sledeća stanica bio je zatvor Zabela, gde je Željko odneo zaštitne vizire za čuvare. Ovu priliku Željko je iskoristio da se obrati tviterašima, koji imaju običaj da vlasniku TV Pink na društvenim mrežama prete upravo Zabelom.

Evo pošto meni stalno tviteraši prete Zabelom, evo došli smo u Zabelu da je opremimo vizirima. Nikad se ne zna, za ne daj Bože. Ali ja mislim da je, na stranu ovo što se zezam, veoma važno ovo što smo uradili, zato što su lica koja izdržavaju kaznu poprilično ugrožena jer su u zatvorenom sistemu i veoma je važno da čuvari nose vizire da ih ne bi inficirali. Nadam se da će ova akcija u kojoj čuvare opremamo vizirima biti delotvorna kao I sve ostale – rekao je Željko u svom prepoznatljivom stilu.

Foto: RTV Pink

Osim toga, Željko je iskoristio priliku da zajedno sa svojim Spartancima, kako ih naziva, izvede i  koreografiju pred ulazak u kompleks zatvora Zabela, a snimak je okačio na svom Instagram profilu.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Željko i “Pinkov konvoj solidarnosti" su u proteklom period zaštitne vizire uručili begoradskim bolnicama i medicinskim ustanovama u svim delovima Srbije – od Subotice do Niša i Kosova – zatim, televizijama, novinarima štampanih medija, Komunalnoj policiji, supermarketima, zaposlenima u Hitnoj pomoći i zaposlenima u Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj.

Nakon današnje posete Zabeli, ostaje nam samo da vidimo gde će Željka i “Pinkov konvoj solidarnosti” put odvesti u narednim danima.

Autor: M.Đ.

#Pinkov konvoj solidarnosti

#Zabela

#Željko Mitrović

<
'