AKTUELNO

Još jedan dokaz da je sa ženom bio u ljubavi sve do samog ulaska u rijaliti.

Nakon što je procurila privatna prepiska Zilhe Karišik u kojoj ona tvrdi da je sa svojim još uvek zakonitim suprugom Edisom Edom Fetićem bila intimna veče pre nego što je on ušao u ''Zadrugu'', kao i da su sve vreme bili zajedno, te da su njegove tvrdnje da su se emotivni razišli ranije u potpunosti lažne, došli smo u posed snimka koji govori više od hiljadu reči!

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović, Instagram.com/zzilhaaa, privatna arhiva

Naime, snimak do kojeg je došla ekipa portala Pink.rs nastao je neposredno pred Edov ulazak u rijaliti, a na njemu je sa Zilhom. Video je nastao na putu do Šimanovaca, a ovo je još jedan dokaz koji govori u prilog tome da je Edo lagao kada je rekao da se sa ženom emotivno razišao ranije i da mesecima unazad nisu bili u normalnim odnosima.

Na snimku se jasno vidi da ga je Zilha ispratila u rijaliti, kao i da su najnormalnije pričali o razlozima njegovog ulaska, kao i da su sve vreme bili u ljubavi, a on ničim nije svojoj ženi stavio do znanja da u ''Zadrugu'' ulazi kako bi bio sa Draganom Mitar. U nastavku pogledajte ceo snimak:

Autor: M.K.

#Edis Fetić Edo

#Zilha Karišik Fetić

<
'