AKTUELNO

Da li će njih dvoje nastaviti svoju vezu?

Tara Simov večeras je u noći izbacivanja razgovarala sa voditeljem rijaliti programa "Zadruga" Ognjenom Amidžićem. U intervjuu Tara je istakla da se oseća povređeno i loše zbog odnosa sa Matejom Matijevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Dogovor je da on bude tu za mene do kraja i da se držimo do kraja zajedno. Pokušavam da ispitam teren, da nađem da li postoji još neka opcija da se pomirimo. Mislim da ovoga puta ne postoji. Proteklih puta sam ja uvek gajila nadu, sada toga nema - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Za ovih pet meseci ja sam pravila neke sitne greškice. Imali smo te dve velike svađe sa psovkama, kada se njemu skupi i nije mu do toga. Kaže da se ohladio od mene, ali da me i dalje voli, da želi da me zagrli... Mislim da je ubeđen da nismo jedno za drugo - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam mu baš rekla da mi se u prošlim vezama nije desilo nikada da ovoliko volim. Imamo opciju da se pomirimo, da se nikada ne pomirimo i da se možda nekad pomirimo. Opet se vodim time da Mateja nije neko ko je bio izložen javnosti, on će izaći, krenuće da se bavi poslom svojim iz snova, to je muzika i to je neki njegov plan. Imamo i plan da snimamo zajedničke pesme. Mislim da je Nina odlepila za njim. Ona između redova pokušava i mene da bocne - dodala je Tara.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

#Zadruga

<
'