AKTUELNO

Zadrugari u šoku.

Sledeće pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao u emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je upućeno Edisu Fetiću, a odnosilo se na njegovo "progonjenje" Dragane Mitar po kući, iako su raskinuli.

Priđem joj nekad i jer mi nedostaje, ali i toga će biti manje - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla, kako vreme prolazi... Sve je još sveže... Šta god da je bilo, bilo je, da smo napolju verovatno bismo blokirali jedno drugo, ovde se srećemo. Imamo još neke stvari koje nismo jedno drugom rekli, pa se tako nađemo, možda će tako i brže da prođe, nego da se naglo preseče. Ali to je završena priča - istakla je Dragana.
Rekla si da si na silu imala prvi s*ks sa njim, da ti se nikada nije sviđao u tom trenutku, da te je uhodio i da te je naterao da budeš sa njim - prokomentarisao je Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se dogovarali o tome neko vreme, nisam ga optužila da me je silovao. Jednostavno, bio je pijavica. Pokušavao je, pokušavao je, iskoristio je moj trenutak slabosti. Ja sam pre toga uhvatila supruga da je bio neki haos, kilometarske poruke sa Sinišom, izašla sam iz stana, bila je katastrofa, čula sam se sa Edom, čak sam mu rekla da se ne vraćam kući, on je bio u centru. Zvala sam ga, on je došao, uhvatio me je u tom rastrojstvu, trebalo mi je da neko bude tu pored mene - odgovorila je Dragana.
Sad ću po tebi da budem i silovatelj - dobacio je Fetić.
Nisi, pogrešno sam se izrazila - istakla je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'