AKTUELNO

A nekada su imale lepo mišljenje!

Luna Đogani u ,,Igri istine" uputila je pitanje Ivi Grgurić, a bilo je o odnosu sa Filipom Đukićem i Stefanom Karićem. Naime, Đoganijeva je odlučila da raskrinka Ivu, pa je otkrila detalj iz emisije ,,Magazin in", što je izazvalo pravi haos za crnim stolom.

Rekla je da se Filipom bile iskrenije, a lepo ili strastvenije sa Stefanom - istakla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, pitanje je bilo da se setimo poljupca koji nas je najviše dotakao, ja sam rekla sa Filipom, ona(Sanja) je rekla da ne zaboravim Stefana. Ali sam rekla da ne želim da pričam o Stefanu zbog poštovanja prema Filipu - rekla je Iva, što je Luna i potvrdila.
A mene zanima dve osobe koje su te razočarala? - uzvratila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema problema, ti si me razočarala, prema meni, jer sam imala lepo mišljenje, mnogo me je nerviralo jer te ljudi napadaju u čoporu ovde. Ušla sam sa stavom da te zaštitim. Imam osećaj da me ne gotiviš, prema meni nisi bila iskrena, prema Marku si bila malo previše gruba. Nisi iskrena, radiš neke stvari zarad nečeg. Gadilo mi je to što si pominjala da si mene podržavala, onda da si podržavala Kiju, pa Staniju, pa si svačije fanove pozdravljala, to je moje mišljenje. Meni je to, baš me je to iznerviralo
Naravno, svako ima pravo na svoje mišljenje, nikada loše nisam imala ništa reći o tebi! - branila se Iva.

A kao drugu osobu, Luna je navela Miroslavu Mimu Živković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga