AKTUELNO

Otvorila dušu.

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, puštena je nedavno na slobodu, nakon što je provela skoro mesec dana u zatvorskoj ćeliji u Bijeljini. Podsetimo, ona je krajem maja uhapšena u Suvom Polju, zbog sumnje da se bavila podvođenjem i organizovanom prostitucijom. Tijana je za jedan domaći portal otvorila dušu i otkrila kako je provodila dane u zatvorskoj ćeliji, kao i šta joj je najteže palo-

Nije bilo kao u restoranu, ali jela sam gotovo sve. Bila sam u konstantnom strahu da se ne ugojim, ali situacija je takva da, ako ne jedeš to što imaš, ostaneš gladan - rekla je Tijana.

Foto: Pink.rs

Najteže mi je bilo kada sam izašla i pozvala mamu i, prvi put posle mesec dana, čula njen glas. Prvo što sam joj rekla bilo je: „Mama, izvini“, a ona mi je odgovorila da nemam zbog čega da se izvinjavam i da sam samo morala da budem mnogo obazrivija u kakvom se okruženju krećem. To me je još više zabolelo i posle 30 dana sam najviše zaplakala baš u tom trenutku - istakla je ona i dodala:
Bilo mi je mnogo teško, ali ovo je najveće iskustvo koje sam mogla da dobijem. Bila sam sama i mogla sam da saberem svoje misli, da razmislim ko sam, ko su drugi i šta je važno u životu. Nikada nisam bila od onih koji kukaju i zahvaljujući mom pozitivnom pristupu izašla sam i pre nego što su rekli da hoću. Ne znam kako bi mi bilo da sam se ponašala kao princeza na zrnu graška.

Foto: Instagram.com/ticamaksimovic

Bilo mi je neobično da se naviknem na to da se u deset uveče gase svetla, a da se pale u šest ujutru. Imala sam osećaj da sam navijena kao sat, ali navikla sam se. Kada je reč o zatvorskoj hrani, nije bilo kao u restoranu, ali jela sam gotovo sve. Bila sam u konstantnom strahu da se ne ugojim, ali situacija je takva da ako ne jedeš to što imaš, ostaneš gladan. Moram da kažem da je zatvorski pasulj najbolji koji sam probala, ali bilo je i nekoliko jela koje sam morala da vraćam. Prvo što sam pojela po izlasku iz zatvora je pica. Bila sam je željna sve vreme. Iako inače ne jedem puno, picu sam jela dok me stomak nije zaboleo. Lepo je kada sam biraš šta ćeš da jedeš.

Tijana će se braniti sa slobode, a u intervjuu je otkrila i da ne sme da priča o ovom slučaju, kao i da će se posvetiti svom salonu, koji je nedavno otvorila.

Foto: Pink.rs

Ne smem da pričam o slučaju jer moram da sačekam da sud kaže svoje i da bude podignuta optužnica. Nisam kriva i nisam uradila ništa loše, osim što sam se našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. To je sve, iako bi mnogi želeli da čuju nešto drugo.

Autor: Pink.rs

#Tijana Ajfon

#Tijana Maksimović