AKTUELNO

Ipak joj ne zamera!

"Sa Mićom si se svađao samo zbog Lune, sinoć si video još jednu izdaju kada se plačnim glasom obratila Mići i rekla mu da joj je žao što se nisu pozdravili. Da li ti je time pokazala da nema ni trunku poštovanja prema tebi?" - glasilo je pitanje za Marka Miljkovića.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Luna je prosto takva i ona zbog sebe hoće da pruži svakom ruku. Ona je prosto takva, ja nisam takav. Ne zameram joj, jer ona hoće zbog sebe da pruži ruku. Luna svakako zna da ne treba u budućnosti s nekim ljudima da se petlja - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je. Ja ću kada izađem pozvati nju i stvarno nemam ništa protiv nje. Svega je bilo između nas dvoje. Ona zna da ja nju ne mrzim - pričao je Mića.
Isto je problem što je Luna tako emotivno otišla odavde, postavljala je pitanja i grcala. Treba sad malo vremena da prođe da Luna vidi gde je i kako da se postavi prema nekim ljudima. Ne mislim da ju je to toliko pogodilo. Nije bila baš u najboljem stanju. Grcala je skoro svako pitanje koje je postavila. Ona može da svakome pruži ruku, iako će to da je košta. Njena greška, ali okej, pružila je ruku. Ona ipak traži dobro u svakom čoveku, ali mislim da nije to toliko bilo iskreno - umešao se Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, ja to komentarišem samo za sebe - rekao je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

#Zadruga