AKTUELNO

Ovo je svima upalo u oči!

Naredno pitanje postavio je Mensur Ajdarpašić u ,,Igri istine", a uputio ga je Marku Đedoviću.

Analiziraj mi pitanje, Milicu Kemez, objasni mi nešto više o njoj? - upitao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je imala svoj razlog zašto je to uradila, i to je uradila zbog druženja Borinog sa Anom i Jelenom, ali taj inat ne može nikome dobro da donese. Onakve scene joj nisu potrebe. Milica i Orozović su se poklopili u datom trenutku da napakoste Bori, ali nisu loše uradili Bori, koliko sebi. Sinoć smo bili svedoci šta je doživela i šta da joj i ja kažem, i drugi. Generalno, u svakoj vrsti odnosa se ne vraća ništa, ali to je neka ljudska priroda koju Milica ne može da pobedi u sebi. Milica ima tu neku dozu, da nešto nije u redu, ja sam to njoj jednom prilikom rekao - objasnio je Marko, a potom uputio pitanje Bori:
Video sam da je sa Milicom sve u redu i da si joj oprostio, ali bez obzira, deluješ mi kao da nije okej, iako me ne interesuje. Mene interesuje, da li možeš da mi kažeš mišljenje o Orozoviću? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam čuo da se on držao za k*tu i zvao je u hotel. Povezuju ga sa ženama, da bi se oprao od priče sa Brendonom, da ga ljudi napolju ne bi smatrali da je u gej priči. On ima tu crtu i bezobrazan je, šta je uradio Mlađi, kad je bio sa Ninom, kao i Mateji, Natalija i Sani, sve zauzete. Ivana i Čolak takođe i sad je uradio to sa Milicom, on je mislio da može to da radi, sa mnom može da ima ozbiljan problem. Ja njemu nisam kvario nijednu vezu, nisam mu skidao nijednu ribu. On je to namerno uradio da bi skinuo ljagu sa sebe. To nije bila zaj*bancija - objasnio je Bora.
Ja sam Milici rekao da će Kendija praviti od blata pred njim, masirao sam je isto tako - pravdao se Orozović.
Meni kupaći nije zasmetao, ja sam njoj rekao da obuče majicu slobodno i uđe u bazen, kad možemo da gledamo druge devojke, možemo i nju da gledamo, ja nisam ljubomoran, ja sam shvatio da je on mene hteo da isprovocira - dodao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga