AKTUELNO

Nisu prestali da se peckaju!

U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Maju Marinković, Ivanu Šopić i Marka Janjuševića Janjuša. Darko je imao intrigantno pitanje za Maju i Janjuša, što je ponovo pokrenulo raspravu između njih dvoje.

Svi su komentarisali to što si ti Janjuše govorio da si se pokajao zbog svojih dela, a onda si se iznova i iznova vraćao kod Maje i tražio s*ks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne pravdam nijedan postupak, ali opet ću to reći, koliko god sam ja prelazio preko tih stvari, neću tražiti opravdanje, ali ja sam u dosta stvari... Bila je ona meni draga kada je bila normalna, ali ona je totalno poludela - pričao je Janjuš.
Ja imam pokriće za to, jer se on poneo kao skot prema meni, jer se poneo tako kako se poneo prema meni posle Zadruge. Ja ne opravdavam svoje postupke, to moje ponašanje prema njemu, to je jako ružno, ali niko ne zagrebe zbog čega je to tako. Konstantno je gledao druge devojke, pominje svoju ženu, a onda dođe kod mene, jer želi da bude sa mnom. On je meni prebacivao za Marka Miljkovića, a on je ispao jako fer prema meni, imali smo svađe, a nijednu ružnu reč nije uputio ka meni. Na poslednjoj žurki smo sedeli jedan preko puta drugog, samo jednom, dvaputa sam rekla da je zlato za njega. I jeste, Marko Miljković jeste zlato za njega, a on dno dna! - prokomentarisala je Maja, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Možeš ti jednom da pogrešim, ali ne možeš tri puta. Pa želiš da se pokaješ, a ujutru opet uradiš istu stvar. Čovek koji se kaje, on se pokaje i ne ponovi grešku, on ovo priča da bi se oprao kod naroda, ali narod nije ograničen da ne vide kakav je folirant. On na reklamama mene gleda, on je meni rekao da sa ženom nema strasti, a da sa mnom ima ljubav, da mu značim, da mu prijam - dodala je Maja.

Janjušević je potom tvrdio da nije bio ljubomoran, iako je tokom boravka na velelepnom imanju imao više takvih scena, prema Marku Miljkoviću, Mensuru Ajdarpašiću i prema mnogim drugim muškarcima.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga