AKTUELNO

Filip je odnedavno u vezi sa Mašom Matijević.

Bivši zadrugar Mateja Matijević odlučio je da uradi novu tetovažu na svom telu, a ovoga puta prepustio je sve njegovom drugu iz rijalitija, a odnedavno i zetu Filipu Reljiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja je istetovirao egipatskog Boga smrti Anubisa, koji za njega ima posebno značenje i simboliku, o čemu je pričao u emisiji "Ekskluzuvno".

Foto: Wikipedia.org/Jeff Dahl

Ovo je Anubis, to je Bog smrti koliko ja znam, a da li to Mateji ima neko posebno značenje, ne znam - rekao je Reljić.
Oporavlja se tetovaža, ali Fića odvaljuje. Anubis ima veze sa podzemljem i sa simbolikom u egipatskoj kulturi, ali se više povezuje sa tim da je neko sa izraženim osećajem za pravdu, neko ko simbolizuje to da će svako dobiti svoju pravdu i sudbinu. Ja sam pravedni čovek. A imam i svevideće oko Boga Ra i to je simbolika - otkrio je Mateja, a onda dodao da nikada ne bi posvetio tetovažu ni Tari Simov ali ni bilo kojoj drugoj devojci:

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ne bih uradio tetovažu vezano ni za jednu devojku, jer nikad ne znaš kad ćeš da završiš sa devojkom, samo sam realno, to je moj stav odavno.

Kako je Filip odnedavno u vezi sa Matejinom rođenom sestrom Mašom Matijević, bivši zadrugar je otkrio kako je prihvatio zeta.

Foto: TV Pink Printscreen/filiptattoo

Ja sam još kada sam u Zadruzi upućivao svoju sestru da ide na časove kod njega, jer i ona želi da se bavi tetoviranjem kao i Filip. To se sad obistinilo. Tako da sam ja pomislio i tamo u jednom trenutku da može da se desi da dođe do nečega kad provode vreme zajedno i iskreno mnogo mi je drago jer sam svestan kakav je Filip momak. Moj je drug, znam iz kakve je porodice, dobili su moj blagoslov - naveo je Mateja.
Meni je bilo interesantno, nikad neću zaboraviti scenu kad sam ja dobio čestitku od sestre za rođendan, a on je rekao što mi je slatka sestra, a ja sam rekao: "Mateja, nema šanse, ni ne gledaj" - rekao je kroz osmeh Reljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Mateja Matijević