AKTUELNO

Oni su trenutno jedan od najatraktivnijih parova na javnoj sceni.

Sreda popodne rezervisana je za radio emisju "Amnezija" koju vodi i uređuje Bora Santana, a podršku mu je u studiju pružila i devojka Milica Kemez. U program uživo uključili su i bivšu zadrugarku i pevačicu Teodoru Džehverović.

Foto: Printscreen YouTube

Iskreno, dobro sam. Vidiš kakva je situacija i ne mogu da radim. Koristim ovaj period najbolje što mogu. Danas snimam spot. Biće to neka brža balada, u mom fazonu - rekla je Teodora na početku razgovora sa Santanom.

Poslednjih dana Teodorina veza sa košarkašem Ninom Čelebićem privlači dosta pažnje javnosti pa je mladu pevačicu Bora pitao da otkrile nešto više o svom ljubavnom životu.

Što se tiče ljubavi, video si da sam zaljubljena i srećna. Nas dvoje smo u nekoj priči dva meseca, a mesec dana smo javno u vezi. Razmišljali smo da li da krijemo, da uživamo u četiri zida, ali što da ne pokažemo da smo srećni - rekla je Teodora, a zatim otkrila i šta njena mama Gordana Džehverović misli o zetu.
Jeste, zavolela ga je. Ona je za to da bude dobar momak, da dobro razmislim sa kim sam i da pažljivo biram partnera - priznala je Teodora.

Foto: Instagram.com/teodoradzehverovic, Instagram.com/ninocelebic

Santana je pitao Teodoru i da li je u kontatku sa Anđelom Rankovićem, bivšim dečkom sa kojim je vezu otpočela u "Zadruzi 1".

Mislim da je okej da ja više ne pričam o Anđelu. Iz poštovanja prema Anđelu i prema mom sadašnjem momku. Ja mu želim sve najbolje, a nadam se i on meni. To je moja prošlost - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J.Đ.

#Radio Amnezija