AKTUELNO

Šok!

Prema pisanju domaće štampe sin pevačice Goce Božinovske - Mirko Šijan se navodno pobio u sredu na jednoj žurci u Novom Sadu, zbog Nataše Rodić, sestre njegove devojke Bojane. On se, prema navodima medija, sukobio sa poznanikom i na kraju izvukao deblji kraj.

Foto: Instagram.com/miss.rodic

Kako se navodi rođendanska zabava bila je vesela, sve je bilo u redu, dok Nataša nije počela da provocira jednog dečka, koji je došao sa devojkom. On ju je u jednom momentu opomenuo da to ne čini, kad je Mirko, koji je bio pod uticajem alkohola, skočio da je brani. Tu je bio još jedan dečko, Šijanov poznanik, kome se unosio u lice, vređao i govorio mu ružne reči.

Foto: Instagram.com/bojana__rodic

To je njega iziritiralo pa je Mirka, kako tvrdi osoba koja je bila na žurci, udario u glavu. Nastao je haos, a Mirko je dobio desetak udaraca. Bojana se uplašila, plakala je i vrštala, u jednom momentu se i umešala pokušavajući da prekine tuču, ali bezuspešno. Preklinala je tog dečka da prestane da udara njenog momka. Niko drugi nije se umešao, a haos je prestao tek kad se taj dečko odvojio od Gocinog sina.

Mirko je bio iznenađen kada su ga novinari pozvali da bi čuli njegovu stranu priče, te nije želeo da daje nikakve komentare.

Autor: Pink.rs