AKTUELNO

Stižu rode?

Učesnik "Zadruge 3" Gagi Đogani imao je prošle nedelje zdravstvene probleme, a nakon svega progovorio je za emisiju "Premijera" koja se emituje na programu TV Pink. Ovom prilikom Đogani je otkrio šta se dogodilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba mi malo vremena da se adaptiram na ljude, ali dobro sam... Krenuo sam da idem kod psihijatra, zato što... Smeta mi... Imam promene raspoloženja, to je izgleda normalno, ne znam... - rekao je Gagi.

Gagi je zatim pričao i o mogućnosti da će uskoro postati deda. Podsetimo, paparaco portala Pink.rs juče je uhvatio Lunu i Marka Miljkovića kako u jednoj radnji razgledaju stvari za bebu. Đogani je u "Premijeri" otkrio i šta ga je ćerka skoro pitala.

Foto: Pink.rs/O.Bogdanović

Pitala me je ona da li bi voleo da postanem deca... Ja sam rekao: "Da, što da ne" - rekao je Gagi koji sa Anabelom više nema nikakvu komunikaciju.

Sa svojom doskorašnjom lepšom polovinom, sa kojom je započeo vezu pre "Zadruge", raskinio je romansu. Čak se spekulisalo i da ga je bivša devojka opljačkala, a Gagi je u "Premijeri" pričao o svemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne. Ja sam čuo to... Zvali su me oko toga. Ja stvarno ne znam šta se tu dešavalo i ne bih da ulazim u to šta se tu dešavalo za te ljude koji su skupljali novac i kupovali poklone - rekao je Gagi.

Manekenka Aleksandra Meljičenko sada je srećno udata za ruskog milijardera Andreja Meljičenka, a malo je onih koji znaju da je Gagi sa njom bio u emotivnoj vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nju angažovao na nekim mojim spotovima. Jeste, bili smo zajedno nekih par meseci. O njoj sve najbolje. Mislim da je jedna devojka koja se odvajala od cele te grupe Modelsice. Prepametna je. Bila je onako... Baš je bila po pitanju svog posla... Uvek je gledala da gazi, drago mi je da je uspela - govori Gagi.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Gagi Đogani

#Luna Đogani