AKTUELNO

Ulazi na imanje kako bi sinu i nevenčanoj supruzi obezbedio lagodan život.

U nedelju veče na Pinku počinje nova sezona "Zadruge". Spektakularno otvaranje počinje od 21 sat uz direktan prenos na najgledanijoj televiziji u ovom delu Evrope. Novi zadrugari spremni su da zabave milione širom regiona, a danas će se oni useliti u karantin gde će boraviti do početka "Zadruge 4".

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Na imanju ćemo gledati i Tomu Panića, kog domaća publika odlično poznaje. On je upravo u "Zadruzi" našao ljubav svog života, a to je Nadežda Biljić s kojim ima i sina. Nadežda je došla ispred karantina kako bi ispratila svog voljeno, a njih dvoje su pred prisutnima odmah razmenjivali nežnosti.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Ovaj rastanak bio je veoma dirljiv, s obzirom na to da se Toma na neko vreme odvaja od Nadežde i njihovog sina. Inače, Panić je istakao i kako u Belu kuću ulazi da bi mogao svojoj nevenačnoj supruzi i njihovom nasledniku da obezbedi novac za što lagodniji život.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Super Nadežda reaguje na moj ulazak, imam njenu podršku. Nema potrebe za švrljanjem sa strane. Bilo mi je teško da ih ostavim. To mi i najteže pada, ali ja mislim da će biti sve okej. Mislim da je porodica na prvom mestu što se mene tiče - rekao je Toma za Pink.rs pred ulazak u karantin.

Video: Pink.rs

Autor: O.B., M.I., S. K.

#Nadežda Biljić

#Toma Panić

#Zadruga 4