AKTUELNO

Ovi zadrugari su poslednji koji ulaze u "Zadrugu 4" večeras.

Naredna zadrugarka je Sandra Rešić. Ona je ćerka pokojnog pevača Nina Rešića, poznata po zavidnom glasu, ali i raznim aferama. Tvrdi da je sve u životu stekla svojim radom, a ne na račun očevog imena, kako je često etiketiraju.

Mnogi smatraju da sam antipatična. Ja sam otvorena prema svima, ali ne mogu da svima odgovorim. Ulazim da postanem pevačica - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić ponovo ulazi u "Zadrugu". Ona je urnebesna zadrugarka, jedna je od najpoznatijih ličnosti rijalitija. Njene simpatične lapsuse često možemo videti na društvenim mrežama, a šta je to što će nas nasmejati ove sezone pokazaće dani pred nama.

Biće mi interesantno da pričam sa Kristijanom. Kad on počne da izmišlja, i moja mašta... Ne znam da je Mišel ušao u "Zadrugu", toliko si me obradovala. Mladost, ludost. Na osnovu mene je ušao u rijaliti. Kad za deset dugih godina nije uspeo da me zavoli, neće ni za ovu ludu noć - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, nova je učesnica "Zadruge".

Mnogi su voleli da me vide u "Zadruzi". Kiju ću sad da pozdravim, dala mi je brojanicu. Rekla mi je da budem opuštena. Rekla mi je da budem normalna, nije mi rekla ni strategije. Ja sam žena kao mačka, uvek stanem na noge. Ipak sam ja Nadica konobarica - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni zadrugar je Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob. Njegove pesme na Jutjubu broje više od deset miliona pregleda. Za sobom ima razne afere sa mnogim lepoticama sa domaće javne scene, dok on sa druge strane za sebe kaže da je asocijalan i da nije zaljubljive prirode.

Od učešća očekujem pare, da smršam malo, pošto sam se ugojio - rekao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga