AKTUELNO

Strasti između Miljane i Mišela se ne smiruju.

U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Mišela Gvozdenovića : Šta ti je najgore uradila Miljana?

Najgore što sam doživeo od nje, za moju dušu kad mi je rekla : "Spremi se tvoji će da poginu kad se budu vraćali iz Holandije." I rekla je nekima da odaberu boju za ruže kad budem umro. Što si obilazila grob mojih babe i dede? Predstavila se kao sestra moje mame Hane, kad je bila u selu Bresnica da bi dobila telefon. Zvala me iz sela. Imam svedoke za sve - govorio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije istina. Nisam toliko maloumna, ako volim njega šta će mi pokojni baba i deda. Šta ćeš ološu jedan bezobrazni kad budem otišla na poligraf i kada se dokaže da je sve neistina? Lažeš kalafoncu jedan! Ja jesam bila bolesna, ali ne toliko. Tvoja majka me je šamarala isped kapije, pustila mi je krv na nos, tvoj otac me je šutirao! Zaustavili ste taksi, izbacili taksistu, majka me je šamarala, a njegova braća su me izvukli iz taksija i šutirali - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedno pitanja je bilo za Mišela: Da li se bojiš Miljane?

Bojim se njenih postupaka, njena najveća pretnja je da će me ubiti iz pištolja njenog oca. To ima i u policiji, u izveštaju stoji da je njena kuća pretresena i nisu našli pištolj. Ne bojim se nje, bojim se samo Boga - rekao je Mišel.
Preuveličava, laže i izmišlja. Hoću na poligraf. Došao si da naplatiš ovde sve - rekla je Miljana.
Bilo šta je bilo pre 7 godina, ili je ignoriši ili joj pruži ruku. Ostavi se gluposti, nemoj da praviš monstruma - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva god da je bila, ona sad ima priliku da mu radi šta hoće. Vidi se da se Miljana promenila, ima dete. To je zastarela priča. To je moje mišljenje. Imao sam i ja "stalkere", imam ih i danas - prokomentarisao je Vuk Mob.
Ako ti želiš, a očigledno želiš, ja ti mogu prirediti tu torturu - rekla je Miljana.
Meni je žao Mišela, ja slično prolazim od nje - rekao je Mijatov.
Vidi se da je Miljana zdrava sada, objasnila je kako se leči opsesivno kompulisvni poremećaj - rekla je Maja Marković.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga