AKTUELNO

Na mestu nesreće okupio se veliki broj prijatelja i žitelja Dobanovaca.

U saobračajnoj nesreći koja se dogodila juče u popodnevnim časovima u Ulici Lole Ribara u Dobanovcima, kada su se sudarili putnički automobil i motor, nastradao je motociklista (19).

Još jedna osoba, koja se sedela iza vozača dvotočkaša, zadobila je teške telesne povrede.

Prema nezvaničnim informacijama, nekoliko vozača dvotočkaša kretalo se Ulicom Lole Ribara iz centra naselja. Kako svedoče očevici, oni su uhvatili zalet, a vozač automobila koji je dolazio iz sporedne ulice nije ih na vreme video.

Ekipe Hitne pomoći mogle su samo da konstatuju smrt vozača motora, a drugi momak u teškom stanju prebačen je na odeljenje intenzivne nege u Urgentnom centru.

Na mestu nesreće okupio se veliki broj prijatelja i žitelja Dobanovaca.

- Preko fejsbuk-stranice smo saznali da se nešto dogodilo, dečka koji je vozio motor znali smo iz viđenja, u šoku smo zbog svega što se dogodilo - ispričali su žitelji ovog naselja.

Kako su rekli, nastradali mladić poginuo je nekoliko stotina metara od porodičnog doma.

Na mestu nesreće okupio se veliki broj prijatelja i porodica nastradalog mladića. U trenutku kada je pogrebno preduzeće odnosilo telo, jecaji majke i prijatelja prolomili su se ovim delom Dobanovaca.

Stariji Dobanovčani rekli su da je bilo samo pitanje vremena kada će se ovakva tragedija dogoditi.

- Ovde ima dosta motorista, a veliki broj njih izuzetno bahato vozi. Uveče stalno čujemo kako "lete" po ulicama, skoro smo dobili i saobraćajnog policajca koji kontroliše saobraćaj. Nažalost, tragedije se dogode u trenutku, i žao mi je što se ovako mlad život ugasio - ispričao je jedan od očevidaca.

#Dobanovci

#Motorcikl

#Saobraćajna nesreća