AKTUELNO

Osim što se nedavno "šuškalo" kako će mu iz inata oduzeti veći deo imovine, glumica ponovno koristi svoje staro "oružje", izgladnjivanje, kako bi ostvarila sve svoje namere.

U nekoliko navrata se pisalo o mršavom izgled glumice Anđeline Džoli, a sada su strani mediji počeli da nagađaju kako bi zbog bivšeg supruga, Breda Pita, ponovno mogla preduzeti iste rigorozne mere.

Foto: Tanjug AP/Mark J. Terrill

Strani mediji svojevremeno su je optužili kako se izgladnjivala nakon što je saznala da su Bred i njegova bivša supruga Dženifer Aniston ponovno u dobrim odnosima. No, sada će to navodno ponovno učiniti, ali ovog puta zbog potpuno druge žene, Bredove mlađane devojke.

Osim što se nedavno "šuškalo" kako će mu iz inata oduzeti veći deo imovine, glumica ponovno koristi svoje staro "oružje", izgladnjivanje, kako bi ostvarila sve svoje namere. Naime, već nedeljama gladuje, a tek povremeno pojede eventualno šačicu orašastih plodova, kako se ne bi srušila. Smatra to jedinim načinom da bivšeg supruga pobedi u parnici te, ako je verovati glasinama, polaže sve nade u to da će joj se glumac smilovati kada je vidi tako iscrpljenu.

Foto: Tanjug AP/Adrian Dennis

- Mnogi su se ozbiljno zabrinuli i za njeno zdravlje, pogotovo sada kada postoji visok rizik od zaraze koronavirusom - rekao je izvor za spomenuti medij.

Autor: M.K.

#Anđelina Džoli | Angelina Jolie

#Bred Pit | Brad Pitt