AKTUELNO

Bile su iskrene.

Zadrugari su odlučili da vreme ove noći potroše igrajući "Igru istine".

Lepi Mića postavio je pitanje Eleni Stojčić.

Kaži iskreno šta misliš o Tari Simov? - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam nikakvo mišljenje o njoj za sada. Pričale smo o tetoviranju, bila je kod mene sa bivšim verenikom - rekla je Elena.
Kako se osećaš posle Marijine priče da je Pop gej? - pitao je Mića.
Ne mislim da je gej, on bira, ima svoje stavove. Moja mama je jednom prokomentarisala kako je moguće da te nije ni muvao, ni hteo ništa da ima sa tobom, ali posle je shvatila da nije gej - rekla je Elena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je postavio niz pitanja i Maji Marković, koja ima verenika napolju koji se trenutno oporavlja od posledica saobraćajne nezgode, a dvojica zadrugara su priznala simpatije prema njoj.

Kako si se osećala dok si ležala sa Čorbom danas u krevetu? Ko je tebi bliži srcu, Alen ili Čorba? Ko je više zaljubljen u tebe? Kako možeš da smatraš nekoga za druga ako je Čorba izjavio da je zaljubljen u tebe? - pitao je Mića.
Ravnodušno, dobro, lepo, prijatno. Što se Čorbe tiče, mi se bratski družimo, ima više poštovanja nego Alen, okej mi je sa njim, ni sa jednim ni sa drugim ja nisam prisna. Što se tiče Alena, mislim da mu se više sviđam, nego što se sviđam Čorbi. Osećam poštovanje sa Čorbine strane - rekla je Maja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga