AKTUELNO

Do ovog momenta mu niko nije verovao.

U toku je Trenutak istine Vuka Moba, usledilo je naredno pitanje na poligrafu za njega:

Da li si bio zaljubljen u Kiju? - glasilo je pitanje.
Ne - rekao je Vuk, a poligraf je procenio kao istinu.
Nisam zaljubljive prirode i teško se vezujem za ljude. Ona se meni jeste sviđala, mlada je, lepa, kome se ne bih svidela? Svako bi želeo pored sebe tako nekog. Ali da sam bio zaljubljen, nisam - rekao je Vuk.
Ja mu verujem što je rekao. Meni je Kija postala draga u rijalitiju, nemam ni sada protiv nje ništa, ali i Vuka poznajem odavno. Nisam ni na jednoj strani. Verujem Vuku da je Kija samo još jedna u nizu devojaka sa kojom je bio - komentarisala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija je igrala na tu kartu da je on zaljubljen u nju, ja sam mu i tada rekao da nema potrebe da se pravda. Ja mu u ovo nisam verovao, iskreno. Zbog svega što je ispričao, kako su funkcionisali, kako se ljutio zbog nekih stvari... A da se nije zaljubio, svaka mu čast! - rekao je Janjuš.
Ja sam čuo po ćoškovima komentare da je Vuk i sada zaljubljen u Kiju, pa da sve to radi iz sujete - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sumnjam u sve to. Malo me je začudilo ovo pitanje sada. Ne znam šta je onda to što te je razbesnelo, ako nije zaljubljenost, mora da je bes - rekla je Nadica.
Ja sam prisustvovao upoznavanju Kije i Vuka. On mi je tražio njen broj radi dueta. Oni su razmenili brojeve tada. Siguran sam da on nijednog trenutka nije potencirao neku vezu sa njom - komentarisao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija jeste meni pričala detalje njihovog odnosa i uvek ću stati iza svog prijatelja. Prva sam pomislila da je zaista zaljubljen u nju, jer je ljubomorisao i plakao zbog nje - uključila se i Sanja.
Moj zaključak je uvek bio da Vuk nije zaljubljen u Kiju, evidentno je koliko voli svoju buduću suprugu - rekla je Jovana Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi su me savetovali da ne stavim ovo pitanje, jer ću pasti, ali ja sam bio uveren u svoju istinu - rekao je Vuk.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga