AKTUELNO

Drama se nastavlja.

Zadrugari su imali prilike da vide i četvrto pitanje na koje je Vuk Mob odgovarao na poligrafu. Pre toga se Vuk još jednom pravdao roditeljima da nije koristio teške narkotike i da im je sve u životu ispričao.

Kada smo obio prodavnicu kao mali, rekao sam roditeljima. Hoću samo da kažem da sa roditeljima nemam odnos roditelj-sin, nego kao prijatelji. Sve im govorim. Kada sam probao marihuanu prvi put, kada su moji prijatelji pušili na moru. Roditelji su pronašli travu u ormaru, postrojili su nas, pitali da li neko od nas koristi marihuanu. Tata je rekao mojoj mami da mene ne pita, jer zna da nisam, a ja sam rekao da jesam - govorio je Vuk, a zatim je usledilo pitanje:
Da li si zvao novinare da slikaju tebe i Kiju u kući na moru? - glasilo je pitanje.
Ne - odgovorio je Vuk, a poligraf je pokazao da je odgovor istinit.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao i sve što pričam, ja pričam istinu. Opet kažem, ovo mi je sve budalaština - rekao je Vuk.
Ja sam upoznata od mnogo ranije u ovu situaciju, nisam imala potrebu da se izjašnjavam, samo se nisam složila sa tim delom kada je imao trenutak opisivanja kod bazena i svađe sa Nadicom, kao i to što je dao 10.000 evra - dodala je Rialda Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek sada priča da će večeras da izađe. Nećeš da izađeš, suočićeš se sa situacijom. Tvoji roditelji te poznaju, nema potrebe da imaš crne misli. Ja te poznajem, ti si pao na pitanju koje je bilo ključno za tebe. Suoči se sa tim, pogrešno si formulisao pitanje (za narkotike), rekao sam ti danas da se smiriš - istakao je Vladimir Tomović.
Znamo svi da piješ kao smuk, a da se ne drogiraš. Moguće da si probao, ali ja pričam o drogiranju. Znamo da nisi narkoman - tešio je Marko Đedović Vuka.
Ja sam spreman da platim koliko god treba, da mi se ponovi ovo pitanje (za narkotike). Meni se j* za pare. Da mi se preformuliše pitanje, da li sam šmrkao kokain ili heroin. Jesam koristio hemiju (za teretanu), voleo bih to za kokain ili heroin - pričao je reper, a zatim su se zadrugari vratili na temu:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo ovde da realno komentarišemo, ne da savetujemo. Pomno pratim svaki komentar, sećam se odlično Kijinog javljanja. Kija je tužila na njega jer je rekao da je paralelno imala odnose sa tri osobe, za posao, za čast i ugled. Ova tri pitanja nemaju veze sa Kijom. Sećam se da je rekla da ona nije zvala novinara, a Vuka nije spominjala. Rekla je da nije ona - dodao je Lepi Mića.
Rekla je da je ne bi iznenadilo da sam je ja zvao - ubacio se Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo mi je čudno kada je rekao da nije bio zaljubljen u nju, a da mu treba medijska pažnja, pa mi je čudno što na ovo nije pao - istakla je Milica Kemez.
Novinari su jurili njega posle propale veridbe da vide sa kim se viđa, novinari su u špicu sezone bili u Crnoj Gori, čekali su Vuka, Kija im je bila egzotika kada su je ugledali. Kad su Kiju ugledali na terasi, to je bio šok, niko nije očekivao Kiju tamo - otkrio je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, kako, kada je znao da je medijska hajka? - ubacila se Nadica Zeljković.
Vi pokušavate da perete svoju ćerku - odgovorio je Vuk.
Ovo me interesuje, ako si bio u medijskoj hajci, kako si se onda iznenadio kada ste bili uslikani. Odgovaralo mu je da se slika sa Kijom. Kristina nema šta da izgubi, on je znao da ga jure novinari - dodala je Kijina mama.

Foto: TV Pink Printscreen

Vuk je mogao da iskoristi nju za "hajp", očigledno nije koristio Kiju u te svrhe. Mogao je, nije uradio, momak je za primer što se toga tiče - istakla je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija Kockar je podnelu tužbu zato što je Vuk Mob rekao da je ona ološ, da je publiku terala svojim nastupima i da je imala odnose sa tri osobe u nedelju dana - podsetio je Darko uzavrele zadrugare.
Ja sam mislila da je predmet tužbe za stan i ostalo, sada znam, Darko je objasnio - dodala je Kulićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Kristina Kija Kockar

#Trenutak istine

#Vuk Mob

#Zadruga 4