AKTUELNO

Haos!

Sledeći video-prilog koji su zadrugari imali prilike da vide jeste intiman čin Maje Marković i Alena Hadrovića. Dok su gledali, Paula Hublin i Maja sve vreme su se smejale, dok je Alen stavio od sramote ruke na lice.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to već rekla, da se mazimo i ljubimo - rekla je Maja i sve vreme se smejala.
Nemam komentar - rekao je Alen sav posramljen.
Maji je ovo najmanje potrebno, ovo je blam i sramota. Alena je stid, ovo je bruka i sramota! Ti kod kuće imaš malo dete. Ti si na javnom mestu - rekao je Lepi Mića.
Ja se slažem sa Mićom, njoj ovo ne treba, ona je u drugačijom situaciji, ima neku priču koju vuče spolja. Ima dete napolju, malo je degutantno, mazila ti je... - odbrusila je Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kažem da nije - tvrdio je Hadrović.
Ja mislim da ona gubi u budućnosti sa ovim, on nema obaveze napolju. On opravdava svoj postupak, ali zaboravi i nastavi dalje, totalno u slobodnoj varijanti, a znamo da je ona takva privatno - rekla je Lili.
Majo nikada iz malog mozga ne smeš da izbaciš da imaš malo dete, ovo neko gleda, vidi se sve, gledaju ti roditelji! - poručila je Ivana Šašić.
A šta gledaju? To što se sa njim mazim i grlim? A šta vi radite?! - zaurlala je Maja.
Ja Alena ne mogu da povežem sa ludačom malom Zerinom, malo mi je i žao Maje sada. On je bio i sa Zerinom, moguće da ona na kraju izgubi, a izgubiće svakako - poručila je inspektorka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga