AKTUELNO

Maja je samo sedela i ćutala.

U toku su "Pitanja novinara", a naredno pitanje koje je urednik Zabave na portalu Pink.rs Nemanja Vujčić imao bilo je za Alena Hadrovića.

Zanima me, da prokomentarišeš sukob sa Đorđem? - glasilo je pitanje.
Potresao me je sukob, krivo mi je zbog nekih stvari. Znam da je on Majin drugar, ali se negde umešao i u vezu, komentarima da ja grlim neke devojke, a to mogu mnogi da potvrde. Zasmetalo mi je to što je rekao da je ne branim, a ja smatram i reći ću javno po prvi put da je volim. Biće trzavica, ja nisam navikao d abudem 24 časa sa devojkom, ali niko ne može da mi kaže da nisam tu za nju. Kada je u pitanju njena bivša veza, ja ne mogu da pričam šta je osećala, kako se osećala i ostalo, ja tu ne mogu da komentarišem - rekao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je pipkanja sa Natašom? - pitao je Nemanja Vujčić.
On je samo maltene seo na minut da pita šta se desilo, on je mene zamolio da sedim tu, da ne bi bio neki klip - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što sam ušla, stalno ste bili u kadru. Pipkali ste se, ovo ono, unosio si joj se u facu. Sedeli ste tu i sprdali se. Bili ste u kadru - rekla je Ermina.
Bez obzira koliko volim Natašu, ja više neću sedeti pored nje! - odbrusio je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema veze s vezom - ubacila se Nataša.
Vi to možda nesvesno, ali postoji snimak. Kako se ti uvek nađeš pored nje, i da je tešiš i ostalo? - dodao je Nemanja Vujčić.
Ja ne znam stvarno kada se to desilo. Ja nekada volim da dođem do njih, da čujem o čemu ćućore i o čemu tračare, a to je jedini kontakt koji imamo. Tu nema ništa, ni blizu. A kamera nas hvata jer sedimo jedno pored drugog - pravdao se Hadrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Đole, prokomentariši ovo? Šta Alen ima protiv tebe - bilo je naredno pitanje.
Birao sam reči da izazovem reakcije, a mora da zna da sam jedan od dva čoveka koji je stao uz njegovu vezu. Uvek ću da izrazim svoj stav i karakter, neka bude da sam lud i glup. Uporediću situaciju Teodore i Anđela, njemu je opala kosa sa glave, Maja nije govornik, a Alen se sprda, boli ga uvo. Nije bilo pitanje da li će da je brani, ali nije stao uz nju kada je napadne sto ljudi - rekao je Đorđe.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si sinoć da ima stvari koje ti smetaju kod Alena, što si hteo da izazoveš njegovu reakciju? - bilo je pitanje za Đorđa.
Ona je stavljena na stub srama, a on se loše ponaša. On mora da bude mnogo više uz nju - dodao je Đorđe.
Nemoj da me učiš kako ja da pričam, moja devojka zna kakav sam, ti se ne brini zbog toga - ubacio se Alen.

Nakon toga, Rialda Karahasanović je skočila i počela da brani Alena i Maju Marković, a onda je i ona naletela na niz osuda.

Rialda, ćuti, ti si pristrasna, jer si mu drugarica! - dodao je Đorđe, pa nastavio:
Ja sam uvek bio uz Maju, i kad nije bila sa Alenom, da se zna - rekao je Đorđe, što je Maja potvrdila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video prilogu koji sledi. 

Autor: D.B.

#Zadruga