AKTUELNO

Nisu se ovome nadali!

Danas je bilo neobično buđenje u Beloj kući. Veliki šef nije pustio muziku zadrugarima, već se samo oglasio zvonom, koje je signaliziralo pismo. Ovonedeljni vođa Vladimir Tomović okupio je zadrugare i pročitao pismo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je za izazazov, neka se prijavi 40 zadrugara. Kada se prijavi 40 dobrovoljaca, vođa treba da izgovori njihova imena - pročitao je Vladimir.
U zadatku ne mogu da učestvuju Đedović, Jovana, Anđelo, Ivana Šašić, Lepi Mića, Čorba, Nadica, Lili, ostali učestvuju - istakao je Tomović, pa krenuo da nabraja:

Foto: TV Pink Printscreen

Bora, Filip, Anja, Cvele, Đole, Nataša, Boki, Vladimir, Tara, Maja Marinković, Maja Marković, Nataša, Paula, Ša, Kenan, Alen, Ana, Aleksandra, Neca, Rialda, Ermina, Ivana, Vuk, Matora, Šebez, Dragana, Mišel, Milica Kemez, Zvezdana, Sanja, Toma Panić, Monika, Sandra, Kristijan, Fran.... - krenuo je da nabraja vođa ostale zadrugare.
Ne prijavljuje me, neću da igram - urlala je Tara.
Ovde ima samo 35 ljudi koji će da igraju - prebrojao je Vladimir, pa dodao i Anđela, Jovanu i Ivanu Šašić, koji nije trebalo da učestvuju.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.