AKTUELNO

Haos na startu!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" a tema koja se potegla, vezana je za situaciju koja danima mami komentare mnogih zadrugara. Tema o kojoj se polemiše bila je vezana za pitanje koje je postavljeno Rialdi Karahasanović. Naime, poteglo se pitanje o tome koliko su njeni prijatelji zaista iskreni prema njoj. Gledalac koji je postavio pitanje, smatrao je da je ponašanje njenih prijatelja nekorektno, dok je Rialda za njih uvek tu. Nakon Sandre Rešić koja se na sve načine pravdala, na red je došla i Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne osećam se prozvanom, nisam znala za raskid. Čula sam da sam i ja razlog. Što se tiče Rialde, ja sam uz nju kao što je ona bila uz mene. Rekla sam joj da je ovo normalno, jer je ovo rijaliti. Smatram da će ovo prevazići. Ne osećam se krivom, niko ne može da ospori da između njih ima nečega - rekla je Tomićeva.
Ako mislite da ću ja da dobijam komentare kao Ivana Marinković, zeznuli ste se. Ja sam apsolutna podrška, vi ne znate da je ona sinoć plakala - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana je jedva dočekala da raskinu! Ja sam sinoć pitala Kenana šta je bilo, čula sam sinoć sve, i danas sam sluala radio. Što se toga tiče, Vladimir Tomović je manipulator i kralj rijalitija, ali i kralj upropaštavanja veza, to radi, to ga hoće. Rialda se njemu uvek nasmeje, i znam da joj prijaju Tomovićevi komplimenti. Kenan je mnogo dobar momak, lepo je vaspitan, a ona nije smela da dozvoli da joj Čorba pipa zadnji*u. A ti buljava da ćutiš! - Rekla je Miljana, pa se obratila Sandri koja ju je napala:
Gledaćeš me kao pobednicu, nisi validna komentatorka, pričaj o higijeni! A Kenan je sinoć prvi put psovao, to nije on. Što se tiče prijateljstava, sve je ovo lažno. Rialda će biti plaćenija od Sandre, Sandra ima glas, ali nema stas. Nikada prijateljstvo između pevača nije postojalo, jer Sandra ovde nema prijatelja. Pristrasna si prema Ša, ti si du*euvlakač! - dodala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga