AKTUELNO

Duh prošlih vremena, priča o važnosti porodice i pravu na ljubav koje ne zastareva.

Nakon tri uspešne saradnje – serija „Državni službenik“, „Nek ide život“ i „Neki bolji ljudi“ – TV Pink s ponosom najavljuje novi projekat sa Telekomom Srbija: humorističku seriju „Zlatni dani, koja na najgledanijoj komercijalnoj televiziji počinje da se emituje sutra u 20 časova.

Serija „Zlatni dani“, rađena po tekstu jednog od najznačajnijih srpskih dramskih pisaca Gordana Mihića a u režiji iskusnog Marka Sopića, donosi duh prošlih vremena i na televiziju vraća seriju koja podseća na najbolja humoristička ostvarenja. Prema rečima izvršnih producenata Anite Todorović i Nine Radulović ispred “Stella Production”, ovo je priča o važnosti porodice, o ljudskoj dobroti, o nesnalaženju, o dovijanju, o pravu na ljubav koje ne zastareva, baš kao ni pravo na smeh ili suze.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Radnja serije “Zlatni dani” smeštena je u današnji Beograd i prati mladi par Laleta i Macu (Andrija Kuzmanović i Tamara Krcunović) koji posle neuspelih brakova i samo 48 sati poznanstva, odlučuju da započnu zajednički život. Oboje iz prethodnih brakova imaju decu i taman kada počinju zajednički život i sve deluje idilično, u njihove živote ulaze porodica, prijatelji i komšije, koji svojim problemima, emocijama i dogodovštinama unose dinamiku i pokazuju da život uvek ima i duhovitu stranu. Upravo taj humor čini ovu priču iskrenom, lekovitom i zanimljivom, a krilatica serije je “Pravo na ljubav ne zastareva”.

Foto: RTV Pink/Jelena SImonović

Sa širokim spektrom neverovatnih likova koje je Mihić kao veliki poznavalac ljudskih karaktera oslikao i sjajnom glumačkom podelom, autorski i rediteljski tim dobio je priliku da se igra unutar romantične komedije kao žanra i naprave jednu lepu televizijsku seriju koja će okupiti čitavu porodicu ispred malih ekrana, kao u neka stara vremena.

U seriji “Zlatni dani” ćete pored Andrije Kuzmanovića u ulozi Laleta i Tamare Krcunović u ulozi Mace, gledati i Mimu Karadžića kao Laletovog oca Tasu, Dušanku Dudu Glid u ulozi Laletove tašte Dragoslave, Snežanu Savić kao Macinu mamu Seku, Aleksandra Radojičića u ulozi Laletovog druga iz detinjstva Zmije, Mladena Sovilja kao komšiju Gugla, Feđu Stojanovića u ulozi poštara, Ljiljanu Stjepanović kao teta Bacu. Macinu ćerku Milicu i Laletovog sina Makarončeta igraju mladi glumci Milica Bašić i Amar Ćorović, a ekipi serije “Zlatni dani” pridružili su se i Miloš Đorđević Coka, Maja Šipovac, Uroš Jakovljević, Jana Milosavljević, Branko Janković, Borka Tomović, Marko Živić, Mladen Andrejević, Eva Ras i još mnogi drugi.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Serijom “Zlatni dani” nastavlja se trend proizvodnje i emitovanja domaćeg serijskog programa na TV Pink koji je počeo još u prošlo televizijskoj sezoni. Sjajna glumačka ekipa, maestralni scenario koji potpisuje jedan od najboljih srpskih scenarsta Gordan Mihić, odlična režija Marka Sopića i topla, porodična i ljudska priča su ono što će ovo ostvarenje izdvojiti od svih ostalih. Seriju “Zlatni dani” moći ćete da gledate od sutra, od ponedeljka do četvrtka u 20 časova na TV Pink

Foto: PROMO/Miša Obradović

Autor: M.Đ.

#Aleksandar Radojičić

#Andrija Kuzmanović

#Anita Lazić

#Dušanka Glid

#Gordan Mihić

#Marko Živić

#Milutin Mima Karadžić

#Mladen Sovilj

#Nina Radulović

#RTV Pink

#Snežana Savić

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#Zlatni dani

#serija