AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a za crnim stolom vodila se tema o ondosu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, kao i njenoj trudnoći sa njim, koja se desila po drugi put u rijalitiju.

Kristijan Golubović ustao je kako bi izneo svoje mišljenje.

Da li ti vidiš da se on postavio kao budući otac? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja majka je rodila troje dece, u 36. godini je ostala trudna sa mnom otišli su kod ginekologa i on joj je rekao da nikako ne sme da rodi dete, oni su odlučili i nakon toga, da urade po svom, ja sam se rodio živ i zdrav, hvala Bogu. Temlje njihovog odnosa je katastrofa, sve im se svodilo na drogu, s*ks, kocku - rekao je Đorđe Milutinović.
On se ne brine što je njegova trudnoća rizička. Znate li vi kako se čovek ponaša kada sazna da će postati otac? On postaje u drugom stanju! Ja imam dvoje dece, nema veze vaš odnos - rekao je Kristijan.
Pa je l' mislite da je meni u cilju da se svađam sa njom? Ovaj vaš odnos je gori od svih tableta! Kakve tavlete, može da popije 30 piva dnevno... Ovo je zaj*bano što vi radite, vi ste u konstantno u stresu, a to je gore nego bilo šta drugo - branio se Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga