AKTUELNO

Bio je veliki čovek!

Ceo region već danima priča o životu i dobrim delima Džeja Ramadanovskog koji je preminuo u nedelju od posledica srčanog udara u iznajmljenom stanu na Dorćolu gde je živeo sa devojkom. Dan nakon Džejeve smrti u ulazu zgrade u kojoj je živeo zatekli smo cveće, cigarete, novac i ratluk.

Foto: Pink.rs

Sve je posebno oduševilo što je Džej kupovao peciva u jednoj pekari na Dorćolu i ostavljao ih u kesama pored kontejnera kako bi oni koji nemaju imali šta da jedu. U toj pekari nakon Džejeve smrti imaju samo reči hvale za preminulog pevača.

Dolazio je uglavnom u jutarnjim satima, kupovao je dosta hrane. Uvek je bio vidno raspoložen, verovatno je dolazio posle nekog izlaska i uvek je ostavljao veliki bakšiš devojkama. Bio je prijatan - rekla je jedna od radnica u ovoj pekari.

Foto: TV Pink Printscreen

Često je dolazio, ali ga u poslednje vreme nije bilo. Sigurno je da je kupovao hranu i za druge, jer u toj količini koju je kupovao nije sigurno samo za njega - dodala je radnica.

Podsetimo, Džej će biti sahranjen u petak u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu u grobnici s glumcem Ivanom Bekjarevim. Dan nakon Džejeve sahrane na istom mestu počivaće i glumac Tihomir Arsić.

Autor: S. K.

#Džej Ramadanovski