AKTUELNO

Oduševila je većinu zadrugara.

U toku je raspodela ovonedeljnih budžeta, a naredni budžet koji je vođa Ana Bulatović dodelila, bio je namenjen Filipu Caru.

Foto: TV Pink Printscreen

Car, tebi srednji budžet. Ja ga gotivim mnogo, i vidim sebe u njemu. On ne voli nepravdu, i ja mislim da je on spontan i prirodan, jer Mina dolazi, ispriča mu više priča, onda on hoće da istera mak na konac, i zato mu se sve onako ispoljukada popije. Ja ga razumem jer tako prska, on treba da nađe bolju devojku, koja će znati kako sa njim. Njega devojka treba d asmiri, jer je blesav - dodala je Ana.
Mariji Kulić mali biudžet, imam o njoj lepo mišljenje, ali se ne družimo. Ona je žena iz naroda, a nikada se nije uzvezdila. Sviđa mi se što kritikuje i ćerku, i najstrašnije ume da je uvredi, a to mi se sviđa. Nekada preterate, i budete previše grubi. Mislim da ste za misicu rekli da je dobra, pa je posle bilo drugačije - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedoviću isto mali. On ume da bude pristrasan, i ja to razumem to je u redu, to su prijatelji. Pravičan je, realan, i nema cile mile. Nekada si nadmen, imaš tu dozu, nisi kvaran, ali znaš da zavučeš. Drag si mi, ali ja imam bliže ljude - dodala je Ana.
Srednji budžet Tomoviću i Dragani. Tomovića volim, ja ne znam šta on dečko radi, ni šta misli. On je meni rekao šta misli o meni, ali ja mislim da je istina. On nekada ispadne lisica, jer ne dozvoljava ljudima da vide njegovo pravo lice. On to svojima pokazuje, ja sma isto odrasla kao on. Poštuje lojalnost, kodekse i sve, moj otac je takav. On ima dominaciju, i ljudi mu veruju. On je dobar zavodnik, čim je sve zaveo. On nije kriv ni za šta, a devojke sve vide, i same su krive što svrate kod njega u krevet. Ti sve sam otvoreno kažeš - rekla je Ana, pa se nadovezala na Draganu Mitrović:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Dragani sve uvek iskreno kažem, ja ne znam i dalje da li si ti folirant. Imaš crte dobre osobe, hoćeš da pomogneš, i nisi samo za mene tu, nego za sve. Ja ti zameram samo jedno, a to je da živiš za kadar. Kao da voliš da izigravaš žrtvu, a ja takva nisam. To ne treba da radiš, treba da ideš pozitivno kroz život, ne treba ti ni Šebez zbog kadra. Mislim da nisi bila iskrena kada je bila reč o Jovani misici. Ja neke stvari koje ti radiš nikada ne bih iznela, pokazala si se kvarnom, ja nemam poverenja u tebe - rekla je Ana.
ja idem linijom manjeg otpora zbog nekih stvari, ti to znaš - dodala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga