AKTUELNO

Ne mogu da se smire i sastave!

Zadrugari, nakon raspodele budžeta koja se odigrala ovog popodneva, imaju priliku da prokomentarišu ono što su čuli, gde se nekolicina javila odmah po završetku podele. Nakon Sandre Rešić, Vladimira Tomovića i Marije Kulić, reč su imali i ostali zadrugari koji su želeli da daju svoj sud.

Mićo, nerviraš me, treba da pustiš nekog ko je mlađi da priča. Ovo ti je 16. rijaliti, i sada mi tu nešto pričaš! - vikala je Zerina na Miću.
Meni je najdraže kada jedan senilni starac ustane i priča, a vas 50 skače. Zašto reagujete? Evo Zerina ne može da prestane da skače - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosadan si, samo prepričavaš - nastavila je Zerina, nakon čega je Mića zaključio svoje izlaganje.
Hoću da kažem da je Mišel i te kako rekao to što misli, ali se njegovo mišljenje u poslednjih 10 dana dosta promenilo, i ja ga podržavam. Dragana isto stalno dobija male budžete, ne znam zašto ćuti - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa Đedović nije rekao ništa novo. Rekao je da patetišem, on mene ne može upaliti nikako - bila je kratka Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tumač Mića, objašnjava već rečeno - nastavljala je Zerina.
Još jedna stvar, vešeraj ne radi od večeras. Ja tamo ne planiram autobusku stanicu. Posle pola sedam, jedna osoba da mi uđe, sve stvari će leteti napolje - dodao je Đedović.

Nakon njegove odluke, Zerina i Mića su nastavili svoj sukob, a kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi ispod teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga