AKTUELNO

Ovo nije očekivala.

Konačno je došao red da Jovana Tomić Matora odabere svoja dva potrčka. Voditelj Milan Milošević joj je dao reč, a zadrugarka je krenula da objašnjava svoju odluku.

Primetila sam jednu stvar, Natašu i Alena. Neka oni ustanu. Nataša mi je ispričala za onu pesmu od Amara Gileta. Ja znam da Alen, i da ima simpatije neke prema Nataši, ne bi to uradio zbog Maje, ali ja primećujem da je raspoloženiji kad je sa Natašom. Ta pesma: "Sedimo za istim stolom, ćutiš ti, ćutim ja". Videla sam poglede. Čim je ušla Maja, on se promenio, to mi je bila čudna situacija - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Alena ne gledam na takav način. Gledam ga kao prijatelja. Interesantan mi je uvek bio, volim da provodim vreme sa njim - odgovorila je Nataša.
Verujte mi, kada vas gledam, totalno drugačije nego ovo sa Majom - govorila je Jovana.
Meni Alen priča da su oni prijatelji. Taj jedan period kad smo bili na distanci, iskreno bili su mi čudni. Odjednom su se zbližili, ali on mi je rekao razlog. Nije bitan sada. Smatram da su prijatelji. Sada su se odaljili, ali čim krenu da se druže prave se priče, to mi smeta - rekla je Maja Marković.
Ja sam shvatila da Maji naš odnos smeta, zato se ne družimo kao ranije. Mislim da je to sasvim korektno. Budi me ujutru, to je to - nastavila je Radanova, a onda je Matora otkrila i drugi par:

Foto: TV Pink Printscreen

Podići ću Draganu i Mišela. Nove zadrugarke su naprile pometnju odmah - rekla je Matora.
Zašto spajate neke ljude? - bunila se ljubomorna Miljana Kulić.
Sinoć sam rekla kad je Mišel odgovarao, on je konkretan kada priča o Dragani i Milici, a o Dragani misici kada je pričao, bio je zbunjen. Intrigira me vaš odnos. Isto tako me intrigiraju Čorba i Teodora, neko oni ustanu. Mislim da postoji neka priča spolja. Dragana i Teodora, moj prvi utisak je da su se super snašle. Više me zanimaju vaši odnosi, tako da ću spustiti Alena i Natašu jer su neiskreni - istakla je Matora, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što razlikuje njih dve, znam kakav je Čorba, on odmah stupi u komunikaciju, to sam i očekivala. A Mišel mi je čudan, navikla sam da bude jasan, jako mi je zanimljiv taj odnos. Ostaviću malu Teodoru da još sedi, ima tu neke priče. Vi sedite, presudilo je ovo, biće zanimljivo i lepo - rekla je Matora i odabrala Draganu misicu i Mišela za potrčke.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što ću biti sa njim u izolaciji, kako nije - istakla je Dragana.
Ona je stvarno devojka za primer. Samo mi se ne sviđa što je malo ćutljiva i stidljiva. Treba da bude otvorenija, da kaže šta misli, ne treba da bude povučena - rekao je Mišel.
Dobro, to je tako na početku - dodala je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sinoć rekao da više nećeš da se zaluđuješ avanturama, da je vreme da nađeš ženu života, sa kojom ćeš imati porodicu, a onda si rekao da je Dragana devojka za primer. Da li to znači da bi ona mogla da dođe u obzir kao takva? - pitao je MIlan.
Da, profil devojke kao što je ona da. Devojka za primer, devojka koja će biti sutra majka moje dece. Vreme je da se skrasim. Vreme je da se uozbiljim, idu godine. Profil ovakve devojke zasigurno da - odgovorio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana, da li si pomislila da bi volela da budeš gospođa Gvozdenović? - pitao je Milan.
Nisam razmišljala o tome - odgovorila je Dragnaa.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.