AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija ,,Pitanja novinara", a sukob bivših partnerki Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković se potpuno zahuktao.

Matora je u naletu besa otišla do spavaće sobe i donele cedulje koje je Stankovićeva dobila krišom, koje je Veliki šef uzeo. Tomićeva je dala Marku Đedoviću da pročita tekst, u kom je Sanja obaveštena da se skloni od Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

To su dve devojke koje su mene podržavale, postoji mogućnost da si se ti dogovorila sa njima da ti pošalju ovde poruke! - pravdala se Sanja.
Nije tačno, niti sam znala da postoji kolekcija, nemoj da manipulišeš. Stvari su stigle kada su došli kostimi za Rialdin rođendan! Duks koji je bio za Sanju, bio je u mojim stvarima, rečeno mi je da je crveni Sanjin, a moj plavi. Nosila sam ceo dan duks, vidim nešto šuška, bilo mi je neobično, svaki duks na tom delu je bio odšiven! Ermina je videla! - rekla je Matora.
U porukama piše da je dogovoreno da se na taj način šalju poruke i da će se na taj način ubuduće slati - rekla je voditeljka Dušica.
Je l' te nije sramota? Nemoj da me guraš! Zašto radiš ovo?! Zašto radiš ovo?! Šta sam ti uradila! - urlala je Sanja koja je odgurnula Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga