AKTUELNO

On spomenuo da mu je iščupala srce.

Miljana Kulić je nakon sinoćne drame koju je doživela sa Lazarom Čolićem Zolom još jednom pokušala da ga približi sebi, te je, da bi ga smekšala, kako bi se pomirio sa njom, rešila da porazgovara i sa majkom. Miljana je rešila da sa Čolićem podeli razgovor koji se ranije dogodio sa Marijom Kulić.

Lepo sam porazgovarala sa njom, rekla je da radimo šta hoćemo, samo da zaboravimo šta je bilo pre toga - prepričavala je Miljana.
Miljana, možemo da budemo dobri, korektni, ali ja vezu ne želim. I moja Bosa d ami dođe, ja ne bih hteo. Jednostavno, tako sam rešio, ja ne želim da se nastavljamo. Ne možemo i gotovo, ali se možemo družiti, popiti kafu i ispričati se - bio je iskren Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo ću te zamoliti da više ne dolaziš u pab, jer ću ja od sada biti tamo. I da posle ove kafe, više nemamo kontakt. Ja više neću da molim, da se ponižavam. Nastavi putem kojim si krenuo i to je to - zaključila je Miljana.
Dobro, ako hoćeš. Očigledno da nećeš kontakt, ali nemoj da mi prilaziš za sat vremena, pa da kukaš i jaučeš. Iščupala si mi srce onog dana - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Nećemo imati nikakvu komunikaciju ni napolju. Završili smo. Preživeću ove klipove, pitanja i ovu nedelju, nema veze. Ja sam tebe samo jendom zamolila da popričamo, a ja sam trčala kad god si me zvao - bila je izričita Miljana.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga