AKTUELNO

Šokirane komšije!

Marija i Marko Bulat već neko vreme stanuju na Novom Begradu, a kako komšije kažu, nakon policijskog privođenja ispred Marijinog lokala stigli su majstori.

Foto: E-Stock/Mirko Rodić

- Taj kozmetički salon je zatvoren već par dana, tu se hapšenje odigralo. Ceo kraj priča o tome, takve vesti se brzo prenose. Koliko sam čula, polupali su joj stakla na lokalu, naneli štetu i od tada stoji katanac. Ubrzo su došli majstori i popravili sve, zamenili to razbijeno - priča se da će uskoro to ponovo otvoriti. Ovo je miran kraj i vest da se tako nešto desilo nas je zaista šokirala. Pogotovo što se radi o ljudima koje tu svi bar iz viđenja znamo, deca se leti igraju zajedno - priča jedna od komšinica i dodaje:

- Mariji i Marku nisam prva komšinica, ali stanujemo u istom bloku. Deluju mi kao porodični ljudi, ovo je zaista porodičan deo Beograda i ne dešavaju se svaki dan situacije sa hapšenjem i privođenjima. Šta da vam kažem, iznenadila sam se, ali i zabrinula. Čula se velika buka, ljudi su vikali, verovatno su se starije komšije uplašile od prizora. Nadam se da se to više neće ponavljati.

Starija gospođa otkrila je da često viđa i Marijinu majku, kao i da nije mogla ni da zamisli kakva scena će se odigrati tu u komšiluku.

- Pre korone i ove zime sam ih često sretala sa dečicom ovde u parkiću između zgrada. Pristojni su, kulturni, jave se komšijama, popričaju. Marijina majka često dolazi kod njih da pomogne oko dece. Tu je Marijina ćerka iz prvog braka i dvoje dečice koje ima sa Markom, dečak i devojčica. Vaspitana su im deca, poštuju komšiluk. Moja prijateljica je stalno odlazila kod nje u salon i Mariju je tamo često viđala. Ona mi je javila da je lokal pod katancem i da je bila policija, zaista to nisam očekivala. Što se komšiluka tiče, mislim da sa Markom niko nije imao nekih većih problema, niko mi se nije žalio - priča ona, dok radnica iz obližnje prodavnice otkriva da Mariju Bulat par dana nije videla.

Foto: Instagram.com/bulat.marko

- Svrate često u nabavku po svakodnevne potrepštine, odaju utisak finih ljudi. Znam za privođenje i od kad je Marija puštena iz policije nisam je viđala.

Podsetimo, supruga Marka Bulata, Marija, uhapšena je 21. januara nakon što je policija upala u njen salon. Prilikom upada policija je pronašla izvesnu količinu droge, dve vagice za precizno merenje i zaplenila 2.000 evra i tri automobila. Mariji Bulat ovo nije prvi put da se našla u središtu afere sa drogom.

Autor: N.V.