AKTUELNO

Ovo je izazvalo šok!

U toku je "Pretres nedelje sa Milanom" a tema o kojoj se spekuliše i kometariše, vezana je za odnos Jovana Cvijetića Cveleta i Anju Todorović. Pomenuta je njihova svađa i rasprava.

Foto: TV Pink Printscreen

Opsovala te pošteno - komentarisao je voditelj.
Bila je tema za rođendan i tortu - prokomentarisao je Cvele.
Bila je "Igra istine" i ja nisam ni znala. Videli smo tortu, i ja sam mislila da su to drugari njegovi. I onda je Nikola rekao da je to poslala učiteljica - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

U suštini, nismo reagovali na prvu, ali je onda krenula tema, i pričali smo nešto o tome, i onda je Anja prišla i pomenula nepotrebnu temu. Kroz sprdnju je rekla da sam ja dobio pozdrave - objasnio je Cvele.
Ja sam mislila d aje šala, da su oni to poslali, i zato nisam obraćala pažnju, nisam znala da je torta bila vezana za to. Ni na kraj pameti mi nije bilo - dodala je Anja.
Ta mi je rekla da pozdravim Cveleta, Marina. Rekla mi je da joj je slao gole slike, i kao "Pozdravi ga". Čuli smo se, rekla je da se znaju, i da pozdravim malu skraćenu - otkrio je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako mi je teško, rekao mi je da je ona saznala za sve, da s ežalio na naše svađe, da su razmenjivali slike, i da je to trajalo, doks mo živeli zajedno, svih osam meseci. On je mene od prvog dana lagao, i rekao mi je da to traje od početka. Ja od juče ne znam gde sam, i nisam dobro. Ne mogu da verujem da sam sebi sve ovo dozvolila, trebala sma odmah da prekinem - rekla je Anja kroz suze, pa dodala:
Napolju je ispalo da ja umišljam, žalio se mojim roditeljima, i oni su pomislili da ja možda preuveličavam, i da mi ne radi te stvari iza leđa. On se pokazao kod nas fin, pristojan, kulturan... Moj otac je komunicirao sa njim, i on je jedina osoba koja je doprla do njega. ja sma juče saznala da je ta devojka svašta pričala o meni - zaključila je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je top, zna da se šali, druži - rekao je Bora.
Ona je meni top, stvarno, top izgleda - dodala je Matora.
Mene je moj dečko ponizio, nema ko drugi. Ja ovo nisam zaslužila, ni lažan život ni ništa, da mu titram ja*a. Ovde nisam htela ništa, da ne bih bila još ponižavana - dodala je Anja.
Anja, ko to jednom uradi, uradiće još jednom, saberi se - rekla je Rialda.
Ona kaže da će da ide kući, a on kao, pa nikako, kao, on hoće da ostane. Meni je to van pameti - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako raskinem, ja bih ovde počela da se zatvaram u sebe. Ne mogu, ja se niakda nisma folirala ni za šta. Ne umem d alažem, da skrivam emocije, ja sma njega zaista zavolela - objasnila je Anja.
Ja nemam komentar - rekao je Cvele.
Ja sam moralnija od svih, ako je problem slika u kupaćem, dobro - rekla je Anja.
Ja obećavam, Anja sutra ide sa mnom na žurku - rekla je Matora.

Detaljnije u video - prilozima, koji slede u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga